Aula Huygenscollege, 2e Constantijn Huygensstraat 31, 1054 NN Amsterdam info@zajednica.nl 0612933659

Zajednica

Folklore Danshuis

Korte Cursussen

Dit zijn kortlopende cursussen van een paar weken of maanden.
Je wordt ondergedompeld in de danscultuur van een bepaald land of gebied. Iedere cursus wordt gegeven door een specialist met een gedegen kennis van de desbetreffende dansstijl en /of cultuur van een land.
Heb je minimaal 2 jaar Internationaal gedanst, of pik je snel de passen en de combinaties op en wil je méér; dan zijn deze cursussen beslist een fantastische uitdaging voor jou! Een proefles kost  € 20,00, =.  Een proefles per cursus.  In het schema hieronder staan de data en cursusprijs.

Belangrijk: van te voren aanmelden!

Docenten willen van te voren weten hoeveel cursisten ze op hun cursus krijgen.
Wij willen liefst een week voor aanvang 10 vooraanmeldingen hebben dan gaat de cursus door. Je betaalt dan de prijs met korting.

Stort het te betalen bedrag  op rekening: NL17 INGB 000 51 41 490 en vermeld erbij om welke activiteit en welk niveau het gaat.
Zet je telefoonnummer er bij. Je kunt bij ons ook pinnen.

Bulgaars o.l.v. Bianca de Jong   donderdagavond

Bianca heeft een grote liefde voor Bulgarije ontwikkeld en deelt dat graag.
Een heldere manier van uitleg en een enthousiaste presentatie zijn kenmerkend voor haar manier van lesgeven. Verder staat zij altijd open voor inbreng van de cursisten in het dansprogramma.

Vergeten toppers Israëlisch o.l.v. Angela Reutlinger.  donderdagavond

“Vergeten toppers”: doordat er zo veel Israëlische dansen worden gemaakt, verdwijnen helaas sommige populaire dansen uit het repertoire. Iedereen weet wel één of meer dansen die “nooit meer” gedanst worden. Geef je verzoeken daarom door aan Angela: a.reutlinger@telfort.nl

Goud van Oud Bulgaars o.l.v. Jaap Leegwater. donderdagavond

Jaap Leegwater geniet internationale bekendheid als specialist op het gebied van de Bulgaarse dans en muziek. In deze cursus brengt hij dansen die ooit en misschien nog steeds erg populair waren in de danswereld.
Bulgaarse dans en muziek wordt gekenmerkt door onregelmatige maatsoorten. Daarom is Bulgaarse danservaring handig en gewenst.

Nr: Cursusnaam: Docent: Lesdata: Lestijd: Prijs /m.korting
5. Bulgaars Bianca de Jong  07 – 28 nov 20 – 22 € 90,00 / € 80,00
6. Israëlisch – Vergeten toppers Angela Reutlinger 07 en 14 mei 20 – 22 € 45,00 / € 40,00
7. Bulgaars Goud van oud Jaap Leegwater 04 – 25 juni 20 – 22 € 90,00 / € 80,00